ENERGIBILDER.

Vi människor är energivarelser som vibrerar i olika frekvenser. Våra energier är ständigt i rörelse. Vi påverkas av det vi ser och hör, känner, luktar och smakar.

Ibland kan det kännas som om vi behöver påfyllning. Vi kan känna oss dränerade eller låga, kanske rent av deprimerade. I en tid som denna påverkas vi mycket utifrån och ibland kan det vara svårt att skilja på vad som är det kollektiva och det egna.

Vi har ett skydd runt omkring oss som kallas aura och den hjälper oss att vara så intakta vi kan. Aurans färger är samma som regnbågen, rotchakrat röd, solar plexus orange, hjärtat grönt, halsen blå, ansiktet lila och huvudet magenta.

Ibland kan chakrafärgerna mattas, eller rent av försvinna. Det kan hända vid olika former av trauma, sjukdom eller sorgeupplevelser och långvarig stress.

Jag har gjort denna sida för dig som vill fylla på, som känner behöv av någon form av att aktivera kropp och själ.

Det finns många olika bilder här som du kan fokusera på. Sätt gärna på dig hörlurar och lugn fin bästamusik när du sitter och betraktar bilden du valt. 

Bilden du väljer ska vara någon som du känner gör något för dig, som du tycker är livgivande och energifylld. Låt din meditation föra dig in i färgerna och formernas värld en liten stund, tills du känner dig påfylld.

Detta är mitt lilla bidrag till dig!